AKTUELNO

Ne planira da se vraća u Srbiju nakon odmora u Turskoj!

Poznata pevačica Jelena Karleuša u jeku skandala koji je nastao zbog njenog navodnog razvoda od Duška Tošića, odlučila je da spakuje kofere i otputuje daleko od Srbije!

PROČITAJTE JOŠ: NIKOME NISAM UZEO TELEFON, NITI SAM IKOME PRETIO: Oglasio se Duško Tošić, pa poslao jaku poruku svojim i Jeleninim NEPRIJATELJIMA!

Foto: Printscreen Instagram

Naime, kako saznajemo, Jelena je otputovala u Tursku, a nakon kraćeg odmora tamo ona će se zaputiti u Kinu gde trenutno boravi njen suprug Duško, budući da igra za tamošnji fudbalski klub Gvangžu.

- Jelena je shvatila da joj je preko potreban odmor od svega, pa je otputovala u Tursku gde će boraviti nekoliko dana. Nakon toga, ona će otići u Kinu kod Duška kako bi neko vreme proveli zajedno - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pre dva dana u domaćim medijima odjeknula je vest da se Jelena i Duško razvode, a sve zbog poruka koje je pevačici slao Tošićev kolega, Ognjen Vranješ. Jelena i Duško demantovali su ove glasine, a fudbaler je na društvenoj mreži Instagram istakao da nikome nije uzeo telefon, niti pretio.

Autor: Pink.rs

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

'