AKTUELNO

Baš te večeri posle njegovog nastupa sprovedena je akcija u kojoj je saobraćajna policija kontrolisala vozače u alkoholisanom stanju

Folk pevač Mile Kitić proteklih dana napravio je pravu pometnju kada su se na njegovom nastupu u Cazinu gotovo svi gosti "olešili" od alkohola, saznaje portal Pink.rs od izvora koji se zatekao na njegovom nastupu.

- Mileta obožavaju Krajišnici koji su se na njegovom nastupu ucirklali, a on ih je svojim pesmama „naterao“ da malo više posegnu za alkoholom  što ih je koštalo debele novčane kazne,  kaže naš izvor i dodaje:

- Baš te večeri kada je Mile nastupao, sprovedena je akcija u kojoj je saobraćajna policija kontrolisala vozače u alkoholisanjom stanju. Isto večeri je, uručeno preko stotinjak  kazni i prekršajnih prijava, pa su vozači besneli na Kitića koji ih je pesmom"naterao" da posegnu za kapljicom više od dozvoljene.

Gotovo svi koji su bili na Miletovom nastupu kažnjeni su te večeri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, pa će  Kitićev nastup koji ih je udario debelo po novčaniku pamtiti dugo, završava naš izvor.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Mile Kitić

#Policija

'