AKTUELNO

Poznati muzičar nije mogao a da ne odreaguje na status svog prijatelja na Fejsbuku, i to kako!

Aleksandar Milić Mili uskoro će sa simfonijskim orkestrom predstaviti svoje prvo klasično delo.To će biti premijera, a ujedno i najava Milijevog kolosalnog muzičkog projekta pod nazivom ''Epoha''. Mnogi muzičari ne gledaju blagonaklono na Milijev projekat, a na meti osuda našao se i rad Željka Joksimovića.

Pre par nedelja sam pisao o tome da je ono što je Željko Joksimović radio dno dna. I dalje stojim iza toga, ali izgleda da postoji novo dno. "Mili predstavlja svoje prvo klasično delo ". Pouzdano znam da ni jedan ni drugi to sami nisu u stanju da urade, a onda sam našao da iza obojice stoji Fedor Vrtačnik. Spavaš li mirno čoveče? Vrede li te pare toliko - napisao je na svom Fejsbuk profilu jedan muzički producent.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Nakon što je jedan od korisnika stao u odbranu Jokimovića i Milija, oglasio se Vasil Hadžimanov.

Foto: Printscreen

Ja se plašim da komentarišem da ne izađe u novinama opet... Ovo što Predrag priča veze sa vezom... Osim onog dela da to rade iz sujete... Zapravo nije ni to tačno. Oni su ubeđeni da kidaju u svemu, pa i u tome. Onda na tom oblaku plove visoko - nadovezao se Hadžimanov u komentaru na Fejsbuku.

Autor: M. K.

#pevač

#Željko Joksimović

'