AKTUELNO

Kontroverzna pevačica rešila je da obelodani mnogima nepoznate detalje iz života pop zvezde.

Dugo se pisalo o sukobu pevačice Maje Nikolić sa kolegama iz žirija "Pinkovih zvezda", a temperamentna Nišlijka otkrila je u emisiji "Amidži šou" u kakvim je odnosima sa pevačima koji svake subote ocenjuju talentovane pevače iz celog regiona.

Foto: Printscreen

- Ja sve njih volim i poštujem, nisam imala problem ni sa jednim članom žirija - započela je Nikolićeva, a onda se osvrnula i na sukob sa pop pevačicom Aleksandrom Radović, budući da se već nedeljama unazad piše o njihovom sukobu, kao i da je pevačica napustila šou upravo zbog Maje.

Foto: YouTube screenshot

Šesnaest godina nisam videla Aleksandru Radović, niti je tog dana bila na snimanju. Jedina istina jeste da je bila moj prateći vokal, da je pevala isključivo narodnjake, jer ja to nisam znala - pevam pop muziku, i bila je udata za mog bubnjara. Bilo mi je krivo kada sam gledala emisije kada je rekla da ne voli narodnu muziku - mene je to bolelo, znam priču o tome kako je počela - bez dlake na jeziku otkrila je Maja u emisiji "Amidži šou".

Foto: Printscreen Youtube

Maja se tu nije zaustavila, već je i tokom igre "Ili/Ili" još jednom iskoriistila priliku da prozove svoju koleginicu.

Ona je imala zadatak da između dve koleginice odabere jednu koja je više po njenom ukusu, a konačan izbor pao je na Draganu Mirković. Ona nije štedela komplimente na račun muzičke zvezde, a istovremeno je ponizila Radovićevu.

Foto: YouTube screenshot

Dragana Mirković nije folirant, u odnosu na Aleksandru - bez pardona izjavila je Maja.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: D. Tanasijević

#AMI G SHOW

#Aleksandra Radović

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#pevačica

'