AKTUELNO

Ona se drži podalje od estrade.

Popularni pevač Boban Rajović gostovao je u autorskoj emisiji Lava Pajkića, "Kontravizija". On je ovom prilikom istakao da se ne snalazi najbolje sa novim tehnologijama, te da mu objavljivanje na Instagramu mnogo teže pada od treninga.

Foto: TvPink Printscreen

Boban je istakao i da se njegova supruga ne meša previše u njegov posao, te da drugačije gleda na sve jer su dugo živeli u inostranstvu.

Moja žena, deca i ja smo odrasli na zapadu, živeli smo dugo u Danskoj, i oni su i kada su došli ovde zadržali su dosta tog zapadnjačkog mentaliteta i njihove kulture. Oni sasvim drugačije gledaju na život, nego ljudi koji su ovde odrasli i živeli - rekao je Rajović.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja je interesovalo da li je njegova supruga ljubomorna, s obzirom na to da je danas tehnologija uznapredovala i da se svaki fan može obratiti pevačima preko društvenih mreža.

Moja žena to gleda drugačije, ona je apsolutno van mog posla, što se tiče estrade. U poslednje vreme se malo ubacuje zbog mene, da bi meni pomogla, inače na to ne gleda tako. To je i dobro i nije dobro - naveo je Boban, a onda dodao:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ČUDO NA BADNJI DAN: Darko Lazić posle dva meseca sa ćerkom u zagrljaju! (FOTO)

Nekad bih voleo da bude više u mom poslu, da bi mi dala neki savet, a sa druge strane ima tu dosta stvari koje nisu pogrešne, a mogu da se shvate pogrešno, i bolje je da ne zna za to. Ona odlično pliva u svemu tome - zaključio je pevač.

R. L.

#Boban Rajović

#Kontravizija

'