separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOJ SIN JE MOJA MERA SREĆE: Sanja Marinković ispričala gde provodi božićne praznike i kako to izgleda u njenoj porodici! (FOTO)


Za Božić na putovanju!


Emisija "Premijera - Vikend specijal" i ove nedelje obradovala je svoje gledaoce jednim posebnim prazničnim izdanjem. Gosti su bili poznata lica Pink televizije, a među njima i voditeljka Sanja Marinković, koja je otkrila šta je njena mera sreće u životu:

Da ne zvuči kao da se ponavljam, ali moja mera sreće je moj sin Strahinja, koji je napunio jedanaest godina i sada je jedan ozbiljan tinejdžer. Pored dece koja se podrazumevaju da su ti mera ljubavi, nekako su moja mera sreće i očekivanja koja sam ja sebi uspela da ispunim, to je ono što sam sebi postavila i što mi je sve to lako išlo i što se lepo osećam - kaže Sanja. 

Autor: Privatna arhiva

Autorka emisije "Magazin In" je ispričala i svoje ciljeve kada su božićni praznici u pitanju:

Odmah posle ove emisije hvatam avion i idem da se malo odmorim. Onda se vraćam da radim "Magazin In" - rekla je voditeljka.

Autor: TV Pink Printscreen

Pored Sanje Marinković, gosti emisije "Premijera" bili su i Dušica Jakovljević, Marijana Mićić, Irina Vukotić, Nina Radulović i Žika Nikolić kao i ostala TV lica Pink televizije.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti