AKTUELNO

Mladoženja je na kraju sa ruke skinuo i zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji!

Početkom 2019. godine, tačnije 19. februara, navršiće se 24 godine kako su se venčali Svetlana i Željko Ražnatović. Venčanje koju su tada pratilo preko 150 akreditovanih medija iz Srbije, regiona i sveta, proglašeno je za svadbu decenije i veka, ali za neke detalje koji su se odigrali tog dana malo ko je znao. Naime, Željko koji je bio vojnik i veoma vešt sa oružjem, nije pogodio jabuku ispred mladine kuće u Žitarođu iz prvog puta! Naime, to je učinio iz šestog pucnja!

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Ražnatović

Ono što je bilo možda najzanimljivije jeste kupovina Cece. Nju je mladoženji i njegovim svatovima prodala pevačicina sestra Lidija.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Ražnatović

Ako je suditi prema snimku koji kruži internetom, Ceca je možda i najskuplja mlada koja je plaćena u Srbiji. Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa nemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata. Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji!

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Ražnatović

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA KOVAČEVIĆ SE ŽENI? Pevač za Pink.rs otkrio da ima velike planove za 2019. godinu!

Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gde ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.

Autor: Pink.rs

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'