AKTUELNO

Zbog zdravstvenog problema koji ju je pratio cele 2018. godine zapostavila je karijeru, ali je spremna da se u ovoj godini izbori s tim.

Pevačica Ivana Pavković provela je radno novogodišnju noć, a za Pink.rs sada je sumirala utiske iz 2018. i otkrila šta sebi priželjkuje u 2019-oj, ali i šta bi najradije da zaboravi iz prethodne godine.

Foto: Privatna arhiva

- U 2019. godini definitivno priželjkujem sebi jedan hit, pa ako Bog da, volela bih ozbiljnu prekretnicu u karijeri. Najradije bih da zaboravim alergiju koja me je pratila tokom cele godine i sputavala u mnogo čemu, želim da je pamtim definitivno po lepim stvarima, a to su moja porodica i posao - kaže Ivana na početku razgovora i otkriva da ona i njen suprug i kolega Petar Mitić imaju u planu proširenje porodice u 2019. godini.

Foto: Pink.rs

- Naravno da razmišljamo, ali pošto sam pod terapijom, to će sačekati nažalost neko vreme. Daće Bog da može da se desi što pre. Vujadin je još mali da se izjasni, ali generalno je veoma druželjubiv i mnogo voli decu, mislim da bi prihvatio lepo i batu i seku - rekla je pevačica i otkrila šta priprema u ovoj godini kada je njena karijera u pitanju.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Živković otkrila od koga je pao PRVI POLJUBAC u ponoć, a onda priznala koja joj je NEOSTVARENA ŽELJA!

- Radim trenutno na novim pesmama, album neću još, ali dva singla će izaći vrlo brzo, jako sam nestrpljiva i jedva čekam - kaže Ivana i otkriva da ju je upravo problem sa alergijom sprečio da u 2018. publiku obraduje novim pesmama:

Foto: Privatna arhiva

- Baš cele godine nisam izdala ništa i mnogo mi je žao zbog toga, ljudi su navikli da što češće izbacujemo pesme, a mene je nažalost to sprečilo... U svakom slučaju najbitnije je naše zdravlje, bitno da je meni bolje, ali je alergija i dalje prisutna i može da traje dugo, ali se ja prosto navikavam da sa tim živim i ne posustajem.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ivanu smo pitali i šta ju je najviše uznemirilo u 2018. godini kada su dešavanja na javnoj sceni u pitanju.

- Ove godine me je definitivno najviše uznemirio udes Darka Lazića, drago mi je da je dobro i da će uskoro stati na noge - kaže pevačica za Pink.rs, a za kraj intervjua poručuje da za svoje bližnje ima samo jednu želju.

Foto: E-stock

- Kad bih se opet rodila, ja bih sve uradila isto, nemam zbog čega da se kajem, ništa ne bih menjala, samo neka je ovako i da smo mi i svi naši bližnji zdravi, to je sve što želim.

Autor: M. K.

#Darko Lazić

#Ivana Pavković

#Nova godina

'