AKTUELNO

Voditelj Nacionalnog dnevnika TV Pink o novogodišnjoj euforiji.

Ivanu Golušinu, voditelju Nacionalnog dnevnika TV Pink, godina za nama nije bila jedna od najlakših. Proteklih dvanaest meseci naučili su ga vredne životne lekcije, a narednu godinu iščekuje sa nadom i nestrpljenjem. Povodom predstojećih praznika, šarmantni prezenter je za portal Pink.rs otkrio svoja očekivanja od 2019. godine, šta će u njoj pokušati da promeni, kao i planove za najluđu noć.

- Pamtim i mnogo bolje godine od ove, srećan sam što je konačno završena. U 2018. imao sam utisak da sam za sve morao da uložim dupli trud, da pređem teži put do cilja, da svakom dva puta objasnim ono što hoću. Gledajući i po horoskopu, nije mi 2018. bila laka ni naklonjena, ali sam iz ove godine naučio jos neke životne lekcije, a mislim da je najvaznija lekcija bila strpljenje. Već sam od početka decembra osetio da taj pritisak popušta i da ce 2019. meni biti mnogo lakša i bolja godina. Čvrsto verujem u to i s nestrpljenjem je iščekujem – rekao je Ivan.

Foto: Pink.rs

Voditelj će se, kako kaže, truditi da u Novoj godini bude bolji i pošteniji prema sebi, jer smatra da samo tako može biti bolji prema drugima. To će se truditi da promeni na poslovnom planu koji mu je ove godine pružio brojne izazove.

- U poslu mi retko šta mi pada teško, znajući da radim posao koji volim. Ali, i u ovoj i u svakoj godini najteže mi padaju nekolegijalnost i ljubomora, ta jeziva osobina koja se tesko kontroliše i sputava, a nikada ne donosi dobro. Ja sam možda malo staromodan tip i verujem u pravdu, poštenje i činjenje dobrih dela i nadu da ce mi se tako i vratiti – dodao je on.

Foto: Pink.rs

Svi ljudi koji su u ovom ludom vremenu sačuvali sebe i prave vrednosti, ne podležući naletima ne kulture, po Ivanu su oni koji su obeležili odlazeću godinu, a među njima su se istakli pojedini uzori.

- Pojedinčano gledano, Đoković je obeležio ovu godinu i pokazao nam kako trudom i verom možemo iz začelja opet doći na vrh. Godinu su obeležili i mladi naučnici, inovatori i đaci koji su na svetskim takmičenjima osvajali nagrade i osvetlali obraz sebi i Srbiji – istakao je on.

Najbolji provod ga uvek očekuje sa porodicom i prijateljima, pa će Ivan sa njima biti i ovog puta kada kazaljka otkuca ponoć.

Foto: Pink.rs

- Ne volim da izlazim za najluđu noć, jer uvek se ispostavi da od silnog očekivanja za dobrim provodom ne bude ništa. A užasno me nervira sve ono što ide pre i posle samog provoda- kako stići na mesto slavlja, kako se vratiti, šta obući. Ovako mi je kućno slavlje mnogo lakša i konfornija opcija. Mi nemamo to mišljenje da se mora nesto posebno kupovati bas za najluđu noć. Što se poklanjanja tiče, jedni drugima poklanjamo cele godine nešto, tako da nam taj poslednji dan u godini i nije mnogo važan. Sa svojim bratom polovinom januara idem u Istanbul i to smatram novogodišnjim poklonom – zaključio je voditelj.

J. Radovanović

#Ivan Golušin

'