separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEĆE UĆI SA DEVOJKOM U NOVU GODINU: Saša Kovačević otkrio šta publiku očekuje za DOČEK, a evo da li će njegova lepša polovina biti s njim! (FOTO)


Spremaju se za odmor drugog januara.


Saša Kovačević sutra veče nastupa u Beogradu ispred Skupštine, gde će zajedno sa svojom publikom ući u 2019. godinu. Pevač je danas gostovao u emisiji "Premijera - vikend specijal" i tom prilikom otkrio kakav spektakl sprema za ovaj doček.

Autor: TV Pink Printscreen

Kovačević je istakao da je ovo iskustvo za njega pravo zadovoljstvo i da veruje da će publika koja se nađe ispred Doma Narodne skupštine uživati u njegovom nastupu koji je vredno pripremao u prethodnom periodu.

Dobar program je najavljen i napravljen i verujem da će biti dobro. To je zaista veliko iskustvo da pevaš ispred Skupštine i verujem da će publika koja će se naći te noći, uživati. Jedna dobra i pozitivna energija koju ćemo sa bine slati moj bend i ja - rekao je Saša.

Autor: TV Pink Printscreen

Voditelji emisije "Premijera - vikend specijal" u jednom momentu pitali su Sašu Kovačevića i da li će se sutra veče ispred Skupštine naći i njegova devojka Zorana Tasovac, nakon čega je pevač istakao da to neće biti slučaj.

Autor: Pink.rs

Devojka neće biti sa mnom, nažalost. Planiramo drugog da odemo na odmor. Ovih dana smo bili okupirani oko realizacije, tako da smo dosta vremena potrošili na te stvari. Ona je sada u Kikindi kod njenih i pozdravljam je puno i nju i njenu porodicu - izjavio je Kovačević.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti