separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NISAM ŽELEO DA SE BAVIM PEVANJEM: Miroslav Ilić otkrio o čemu je sanjao kao mlad, PA REKAO ŠTA MISLI O NOVOKOMPONOVANOJ MUZICI! (VIDEO)


Kao klinac svoj život zamišljao je totalno drugačije!


Miroslav Ilić, ili kako ga mnogi zovu Slavuj iz Mrčajevaca, jedan je od najpopularnijih pevača narodne muzike, ali kako otkriva, pevanjem u mladosti nije želeo da se bavi, već je imao sasvim drugačije snove: 

Pevanje nije bilo moj izbor. Maštao sam da završim studije, da dobijem posao, da se oženim i dobijem decu. Ja sam pravo iz studentskog amfiteatra uleteo u ovu klanicu, ali sam u međuvremenu zavoleo ovaj zanat i mnogo ga poštujem, priuštio mi je mnogo toga - istakao je Miroslav.

Autor: TV Pink Printscreen

Pevač je otkrio i da je danas kvalitetne muzike sve manje i to da je današnjim pevačima mnogo teže u poslu nego što je njima bilo:

Bilo bi dobro kada bi neko od mlađih uzeo da se bavi muzikom, ali na jedan drugi način, ne ovo trange frange. Svi pričaju da je ovim mladima danas mnogo lakše, to nije tačno. Nama je bilo mnogo lakše izdvojiti se i prepoznavati se. Danas je u ovoj šumi mnogo teže izdvojiti se - navodi Ilić.   

Autor: TV Pink Printscreen

Legenda narodne muzike podelio je svoje impresije sa konceta koji je nedavno održao u Centru Sava, a opširnije o tome pogledajte u emisiji "Premijera": 

M.S.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti