AKTUELNO

Lazukić brzo preboleo razvod!

Bivši suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, kog je optužila za nasilje u porodici, sada ima novu devojku. Par je viđen na beogradskom aerodromu kako zagrljeni idu sa leta iz Ciriha.

Luka je navodno otpočeo vezu sa 15 godina starijom ženom, koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja, a ona ima oko 50 godina.

Ne znam kako se desila ljubav između njih dvoje, načuo sam da je ona njega startovala. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i već tada su se dopali jedno drugom. Luka mi nije pričao ništa detaljnije o njoj, znam da se bavi privatnim biznisom i da je u tome vrlo uspešna. Koliko sam shvatio, ona ima oko 50 godina, što znači da je od njega starija oko deceniju i po - kaže izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako navodi prijatelj Luke Lazukića on vezu još uvek nije obelodanio, kako kaže iz straha:

Većinu prijatelja i bliže porodice nije upoznao s novom devojkom, a mnogi i ne znaju da je u vezi s njom. Ne znam zašto to toliko krije, verovatno jer su tek počeli da se zabavljaju ili se možda plaši da to ne dospe do medija zbog svega kroz šta prolazi. Ne želi da i njegova partnerka bude izložena medijskom pritisku - rekao je blizak Lazukićev prijatelj!

Foto: Printscreen YouTube/Natasa Bekvalac Official

PROČITAJTE JOŠ: POLOMILA JE STATUU I POBEGLA SA LICA MESTA: Trudna Jelisaveta napravila pravi haos u muzeju! (VIDEO)

Lazukić je sa svojom novom izabranicom bio na putovanju u Švajcarskoj, zbog čega se navodno nije pojavio na zakazanom susretu sa ćerkom koju ima iz braka sa Natašom, a koju ima pravo da viđa svake srede po pola sata.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'