AKTUELNO

O Olji Bajrami nemaju lepo mišljenje, dok im se Zerina dopada.

Vladimir Todorović, profesionalni plesač, pre nekoliko nedelja postao je učesnik druge sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge". Na samom ulasku istakao je da mu se dopadaju neke devojke koje su u kući, ali niko nije očekivao da će mu za oko zapasti Zerina Hećo.

Foto: RTV Pink , printscreen

Zbog poljupca koji se desio između Zerine i Vladimira cela Bela kuća se podigla na noge, a pogotovo njen bivši dečko Bane Čolak, koji je napravio pravu dramu o kojoj se danima priča. Iako je Vlada najavio da će se povući iz svega toga, njegova rođaka Jelena i brat Miloš oglasili su se za naš portal i otkrili da on nije osoba koja se povlači i da će tek biti svačega.

Vlada nikad nije bio osoba koja se povlači. Zerina je njegov tip osobe, za razliku od Olje i mislim da će među njima tek biti svačega - rekla je Jelena.
Ne, Vlada se nikako ne povlači, ja sam ispratio sve što se dešavalo, i posle one večeri kada su gledali snimke, jeste Zerina njemu zamerila to sa Oljom, ali su se nakon toga pomirili i mislim da će tek biti priča između njih. Olja je bila ta koja je bila napadna, ona je odmah krenula na Vladu, a ne on na nju. Zerina je više njegov tip devojke, njemu kao nekom ko je umetnik treba da oseti hemiju, a mislim da je sa Zerinom to osetio - rekao je Miloš.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vladu porodica podržava u potpunosti kada je u pitanju Zerina, ali im se ne sviđaju napadi koji se na njega vrše:

Nije mi se dopalo to kako su ga napadali, Miki, Zorica Marković, mislim da je bilo više stvari za neke druge zadrugare koje su mogli da komentarišu, a oni su se uhvatili baš za taj poljubac. Vladi Zerina prija, ne znam da li će na kraju biti zajedno, ali znam da njemu prija dodir i da mu je lepo sa njom. On je prvi put u rijalitiju i mislim da je baš u pravo vreme ušao i da će tek biti zanimljivo gledati ga - zaključio je Miloš.

Foto: TvPink Printscreen

Šta će se dalje dešavati između Zerine i Vlade i hoće li ga porodica podržati u svakoj odluci ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Todorović

#Zerina Hećo

'