AKTUELNO

Poznavali su se deset godina.

U automobilu u Dunavu u jugozapadnoj Rumuniji pronađeno je, pre nekoliko dana, beživotno telo pevačice Anke Pop, koja je prepevala hit „Ederlezi“ i koja je bila saradnica Gorana Bregovića.

Pevačicina sestra pozvala je policiju u nedelju uveče jer navodno nije mogla da uđe u porodičnu kuću. Služba hitne pomoći sutradan je identifikovala Anku Pop nakon što su ronioci izvlačili njeno telo iz vode.

PROČITAJTE: ODBIO POZIV SA PORODICOM ZBOG NATAŠE: Lazar otkrio TRI TAJNE zbog kojih će BRUJATI Zadruga! Evo kome se sviđa Olja, a ko je IMAO S*KS! (VIDEO)

Anka Pop i Goran Bregović upoznali su se pre deset godina, a tom prilikom sarađivali su na njenoj pesmi „Ljubomorno čudovište“, a Bregović se pojavljuje u spotu za ovu numeru. Takođe, ona je prošle godine objavila obradu čuvenog Breginog hita "Đurđevdan" pod nazivom „Ederlezi“.

PROČITAJTE: ODBIO POZIV SA PORODICOM ZBOG NATAŠE: Lazar otkrio TRI TAJNE zbog kojih će BRUJATI Zadruga! Evo kome se sviđa Olja, a ko je IMAO S*KS! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su bili bliski saradnici, Goran Bregović se oglasio na svom Instagram profilu i objavio njenu fotografiju uz poslednji pozdrav, a na pozive novinara povodom cele situacije, Brega nije želeo da reaguje.

Počivaj u miru - napisao je Goran Bregović.

Pevačica kao da je predvidela svoju smrt. Naime, njena poslednja objava na društvenim mrežama bila je baš pored Dunava. Na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima ona stoji pored reke, zagledana u vodu.

Pink.rs

#Goran Bregović

'