AKTUELNO

Sada je sve kristalno jasno!

Jedan od svakako najzapaženijih učesnika prve sezone "Zadruge", Pinkova zvezda Slobodan Radanović po napuštanju Bele kuće počeo je da niže ogromne uspehe. Javnost pomno prati svaki njegov korak, a ono što sve najviše interesuje jeste devojka koja će posle Lune Đogani, sa kojom je Sloba prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar, osvojiti njegovo srce.

Foto: Pink.rs

U medijima se danima spekulisalo da je lepa plavokosa pevačica Rialda uspela da zavede Radanovića, a njih dvoje su često bili nedorečeni po pitanju svog odnosa.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs, srela je i Slobu i Rialdu na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink. Kako smo primetili da se njih dvoje nisu čak ni pozdravili, odmah smo ih pitali o čemu se tu radi.

Mi smo slobodni oboje, ali naš odnos je nedefinisan mnogo. On ne zna šta hoće. Meni je on kolega i drug, sada je samo kolega, drug je bio. Nismo u vezi. On je mnogo dobar dečko, ali je mnogo nedefinisan. On i ja smo dva odrasla čoveka, ja sam u toj priči odrasla (smeh). Slobodan i ja ništa stvarno nismo imali, niti se šta dešava na tom polju, kažem, bili smo drugovi i kolege, sad smo samo kolege. Ne bih ga ni komentarisala više, nema potrebe. Nisu se pogoršali naši odnosi, već mene nikakav odnos sa njim osim kolegijalnog ne zanima - rekla je Rialda.

Foto: Pink.rs

Kako su pred nama novogodišnji praznici i vreme kada jedni drugima spremamo poklone, pitali smo lepu pevačicu i šta bi poklonila Radanoviću kao mali znak pažnje.

Slobi bih poklonila jednu knjižicu o bontonu, da nauči kako se ponaša prema ženama - navela je Rialda i time jasno stavila do znanja da je nešto veoma zamerila pevaču sa kojim je mediji povezuju.

Na snimanju novogodišnjeg programa ružičaste televizije bila je i Kija, pa smo Slobu pitali da li se pozdravio sa svojom bivšom suprugom, ali i sa Rialdom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sa Kijom sam se pozdravio, sa Rialdom ne. Nismo u dobrim odnosima - rekao je pevač pokušavajući da izbegne bilo kakav razgovor o plavokosoj lepotici.

Ipak, kada smo mu rekli da je Rialda navela bonton kao idealan poklon za njega za novogodišnje praznike, Sloba se iznervirao i otkrio šta bi on njoj kupio istim povodom.

Ona meni bonton? Ja bih njoj kupio priručnik za prijateljstva - rekao je Radanović.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Interesovalo nas je i koliko bi se otvorio za poklon svojoj bivšoj ženi, Kiji, a njegov odgovor je bio krajnje neočekivan.

Roleks - rekao je kao iz topa Sloba kroz osmeh čime je jasno stavio do znanja da je za bivšu ženu spreman da izdvoji pozamašnu svotu novca, budući da satovi ove prestižne marke koštaju preko pet hiljada evra.

Ipak, on nije bio tako raspoložen za novogodišnje darove koji bi bili upućeni njegovoj bivšoj devojci Luni, pa je tako naglo promenio raspoloženje kada smo ga pitali šta bi kupio Đoganijevoj.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SVAĐE NA SNIMANJU, Ceca javno uputila poruku Dragani Mirković: To je čista ljubomora i zluradost, kada sretnem tu osobu REĆI ĆU JOJ TO U LICE!

Što ja moram svima da kupujem poklone? - zapitao se Radanović.

Izgleda da je Sloba, od svih svojih bivših i potencijalnih ljubavi, sada u najboljim odnosima upravo sa nekadašnjoj suprugom Kijom, a mnogi spekulišu da su se njih dvoje u stvari i pomirili. Ovi Radanovićevi odgovori mogu samo još više da podgreju te glasine, a da li je situacije zaista takva, ostaje da vidimo.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rialda Karahasanović

#Slobodan Radanović

'