AKTUELNO

Ovo je serija koja će zaintrigirati javnost, a ženski deo populacije će se još više zaljubiti u Buraka, rekla je najveća srpska zvezda!

Trenutno najpopularniju tursku seriju, koja obara sve rekorde gledanosti u svetu, "Beskrajna ljubav", publika u regionu imaće priliku da gleda od sutra, svakog dana u 20 časova samo na Televiziji Pink.

Glavnu ulogu u ovoj hit seriji igra Burak Ozčivit, domaćoj publici poznatiji kao Bali-beg, zbog kog će ženskom delu publike sasvim sigurno ovo postati omiljena serija.

Foto: Printscreen

I najveću balkansku zvezdu, Svetlanu Cecu Ražnatović, privukla je neobična radnja ove serije i predivna priča o, naizgled, nemogućoj ljubavi.

Jedva čekam da počne serija "Beskrajna ljubav" jer Burak ima fenomenalnu ulogu, glumi jednog pravog mačo muškarca, kog bi svaka žena poželela. Tema je jedna velika, ali za sada nesrećna ljubav, koja je sputana mnogim faktorima i uticajima. Ovo je serija koja će zaintrigirati javnost, a ženski deo populacije će se još više zaljubiti u Bali-bega - rekla je Ceca za Pink.rs.

Foto: Instagram

Podsetimo, Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav. Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Nihan.

Dvoje zaljubljenih mnogo toga razdvaja i njihova ljubav zaista postaje nemoguća.

Foto: Printscreen Youtube

Uzbudljivu ljubavnu priču milionski auditorijum će bez daha pratiti na ružičastoj televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izbori za svoju ljubav.

Autor: M. Đurović

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#Svetlana Ceca Ražnatović

'