AKTUELNO

Ova vest ga je dotukla!

Folk pevaču Darku Laziću, koji se trenutno oporavlja u banji u Mladenovcu, preminula je baka za koju je bio veoma vezan. Pevačevom ocu Milanu iznenada je preminula tetka sa kojom je čitava porodica bila veoma bliska, a ponajviše Darko, koji je teško podneo loše vesti.

Foto: Instagram

- Lazići su u šoku, iznenada ih je napustila baka koju su obožavali, a Darka je ova vest dotukla. Bukvalno je očajan jer je osoba koja je obeležila njegovo detinjstvo, kada se najmanje nadao, preminula. Nije bila bolesna i do poslednjeg dana je vodila aktivan život. Trebalo je da poseti Darka ove nedelje, ali, nažalost, nije joj bilo suđeno - kaže izvor i dodaje:

- Darka boli duša što nije uspeo da se susretne sa bakom koja je mu je svakodnevno slala poruke podrške. Obećao joj je da će stati na noge i da će promeniti život iz korena, jer mu je ona redovno držala pridike. Lazić je rekao roditeljima da na njenu sahranu mora da ode, međutim, lekari su insistirali da ne napušta banju Selters jer bi to moglo da škodi njegovom oporavku - objasnio je izvor, koji je dodao da utučenog pevača sve vreme teši verenica Marina Gagić.

Foto: Ivan Dobričić

Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'