AKTUELNO

Modni kreator se našalio na račun mlade pevačice na osnovu njenog ponašanja na plaži.

U specijalnom izdanju emisije "Paparazzo lov" je stručni žiri imao zadatak da oceni neke od najpopularnijih dama sa domaće javne scene. Žiri su činili voditelji Predrag Sarapa i Sanja Marinković, modni kreator Saša Vidić, urednik emisije "Premijera" Ognjen Nestorović, kao i urednica portala Pink.rs Dijana Petrović.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa emisije "Paparazzo lov" je ovom žiriju pokazao jedan od snimaka koji su napravili letos na plaži, a njihova mišljenja bila su različita.

Što je gadan kupaći. Kakve su ovo, šta je ovo? Neke trake sa slovima, šta je ovo Milice - pitala se Nataša Aksentijević.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona uglavnom pleni svojim osmehom, vedrinom - rekla je između ostalog Sanja Marinković.

Članovi ovog žirija su se složili da je Milica izuzetno zgodna, a jedan detalj sa plaže je izazvao različite reakcije kod žirija. Naime, u jednom trenutku Milicu Pavlović je poljubila drugarica.

Ma drugarica Marije Šerifović, ho ho ho - našalio se Saša Vidić koji je pritom insinuirao da je i Milica istog seksualnog opredeljenja kao njena koleginica.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Marija Šerifović je u autobigrafskom filmu "Ispovest" priznala da je homoseksualnog opredeljenja. Verujemo da je Vidić bio inspirisan ponašanjem Milice Pavlović na plaži te je samo reč o šali, a kako će Milica reagovati na ovu opasku, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Marija Šerifović

#Milica Pavlović

#Saša Vidić

'