separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽIRI VRIŠTAO OD UZBUĐENJA I SKANDIRAO! Irina zapalila scenu, sve je gorelo od njene NEVEROVATNE energije! (VIDEO)


Milan priznao da je ona njegova omiljena pevačica.


Irina Arsenijević nastupala je večeras osma po redu u "Pinkovim zvezdicama - All stars" i izvela pesmu "I'm Alive" koju u originalu peva svetska zvezda Sia.

Autor: TvPink Printscreen

Žiri nije skrivao svoje oduševljenje tokom ovog nastupa, te je sve vreme skandirao, aplaudirao i vrištao, a Irina je zasluženo dobila svih pet glasova.

Tako je kraljice! Ja sam sav mokar, ovo me je toliko pomerilo, bilo je toliko savršeno. Razbila si! Najbolja pevačica, meni omiljena, nestvarna i toliko moćna da ceo studio gori - rekao je Milan Stanković.

Autor: TvPink Printscreen

Mi nismo znali koje je dete jer ona imitira boju vokala, znamo da je Sia. To je odgovor na zadatak koji se zove Imistacija. Nije to samo kostim i puko pevanje, ona je imitirala boju glasa i način na koji Sia izgovara tekst. Fantastično si odradila ovo, ovo je neverovatno teška pesma. Ti si uspela da skineš njenu boju glasa, njenu dikciju. Fantastična si, prezadovoljna sam - bila je oduševljena Goca Tržan.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fenomenalan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti