separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Gabrijela Pejčev otpevala Kamelijin hit 'Luda po tebe' i ODUŠEVILA BALKAN, a onda joj je stigla poruka od bugarske pevačice! Evo šta joj je rekla (VIDEO)


Osetila je potrebu da joj se javi.


Posle ogromnog uspeha pesme "Luda po tebe" koju je u filmu "Južni vetar" otpevala Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev, mlada pevačica došla je na ideju da istu ekranizuje.

Autor: TvPink Printscreen

- Snimamo spot za pesmu iz filma "Južni vetar", koja se zove "Luda po tebe" i svi smo euforični jer treba da izađe pesma, a film se uveliko prikazuje i sve teče u dobrom smeru - rekla je Gabrijela ekipi "Premijere", a potom dodala da bugarsku muzičku zvezdu Kameliju, koja inače izvodi ovu pesmu, ne poznaje, ali da su veliki izgledi da do njihovog susreta, a možda i potencijalne saradnje, dođe.

Autor: TvPink Printscreen

Sa Kamelijom se ne znam lično, ali sam pre nekoliko dana dobila mejl u kojem piše da bi volela da me upozna, Kamelija i njen suprug. Pisala mi je devojka koja je u njenom PR timu i rekla kada budem u prilici da se upoznamo, možda bude i neki duet - pohvalila se zgodna pevačica koja još uvek samuje.

Autor: TvPink Printscreen

- Nemam dečka i neće se to promeniti. Ne planiram da imam dečka narednih pet godina - našalila se Gabrijela.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti