AKTUELNO

Budući roditelji presrećni.

Pre mesec dana pevač Darko Lazić doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću posle koje se oporavlja u KBC Zemun. Nakon agonije koju su preživeli, porodicu Lazić obradovala je vest da će Darko po drugi put postati otac.

Foto: Predrag Gajić/Pink.rs

Isprva srećnu vest Darkova verenica Marina Gagić podelila je samo sa najbižima, iščekujući pravi trenutak da saopšti svog dragom radosne vesti. Nakon što je to učinila, kako kaže, Darko se veoma uzbudio shvativši da će njegova ćerka Lorena iz prvog braka, koju ima sa Anom Sević, dobiti sestru.

Ne znam kako, ali osetila sam ja, a i Darko, da u meni postoji život. Osećali smo da ćemo uskoro postati roditelji. Darku je to dalo veću snagu da se oporavi i nenormalnu želju da što pre stane na svoje noge - ispričala je Marina.

Foto: Printscreen Instagram

Marina važi za skromnu devojku iz Pećinaca i teško se navikava na popularnost koju je stekla kao izabranica Darka Lazića. Ima samo devetnaest godina, ali veruje da joj za majčinstvo nije rano, kao i da dolazi u pravo vreme.

Pa ne mogu da opišem koliko lepo se osećam što ću čoveku kojeg volim najviše na svetu roditi dete. Pisali su gluposti, da ga ostavljam i da neću da budem sa njim, a ja ću početkom leta da postanem majka njegovog deteta - ističe Marina.

Foto: Instagram

Ona kaže da još nema klasične simptome karakteristične za trudnoću, a otkriva da joj pol deteta uopšte nije bitan.

Nemam mučnine i nikakvu nelagodnost. Super se osećam. Apsolutno mi nije bitno kog pola će biti naše dete, jer je prvo i važno je da samo bude živo i zdravo. Mladi smo i najlepše uloge su došle u pravo vreme, da zaboravimo užas koji smo prošli strepeći za Darkov život - kaže pevačeva devojka.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE POBESNETI: On je ušao u 'Zadrugu' da je zavede, ali je sakrio zajedničku prošlost koju ima sa njenom sestrom Editom! (FOTO)

Autor: S.R.

#Darko Lazić

'