separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRATITE NA PINKU: Upravo počinje raspodela budžeta, Lepi Mića spreman da pomrsi konce zadrugarima! (VIDEO)


Niko ne zna šta može da očekuje od njega!


Lazar Čolić Zola napustio je u subotu velelepno imanje u Šimanovcima, a za novog vođu postavio je Lepog Miću. Ta odluka začudila je mnoge, a neke je i razbesnela. Bora Santana je očekivao da on bude novi vođa, pa se tako naljutio na svog prijatelja Zolu, te mu tako javno poručio da se više neće družiti i da će čak zauvek povući njihovu zajedničku pesmu.

Autor: TvPink Printscreen

Mića često voli da testira svoje prijatelje, tako što im daje najmanje sume novca, a neretke su situacije kada napravi haos svojim odlukama, pa smo sigurni da će i ova raspodela proći turbulentno. Veliki šef je upravo poslao pismo u kome je obavestio zadrugare da raspodela može da počne, a Lepi Mića je pročitao pismo, nikad spremniji da ukućanima pomrsi konce.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za ovonedeljne troškove. Mića će kao vođa podeliti novac prema zaslugama iz prošle nedelje. Kažnjeni ste umanjenjem budžeta od 1000 dinara.11 zadrugara treba da dobije 3000 dinara,10 treba da dobije 2000 dinara i 8 treba da dobije 1000 dinara. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Autor: TvPink Printscreen

Raspodelu budžeta možete pratite uživo na TV Pink!

U video-prilogu u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je ovo izgledalo.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti