separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KOLIKO JA ZNAM... Keba za Pink otkrio da li se RAZVODE Severina i Igor! ISTINU o njihovom odnosu NIJE MOGAO DA PREĆUTI (VIDEO)


Govorio je o aktuelnim temama, samim tim i odnosu svoje snaje i sina Igora, o kojima proteklih nedelja bruji domaća javnost.


Folk pevač Dragan Kojić Keba početkom meseca proslavio je trideset godina muzičke karijere solističkim koncertom u Sava Centru, posle kojeg je utiske sumirao u "Novom jutru" Dee Đurđević i Predraga Sarape na televiziji Pink.

Autor: TvPink Printscreen

- Nikakva senka nije bačena, niti se može baciti na nešto što se zove razmena energije na najvišem mogućem nivou. Hvala svima koji su bili, uskoro će uslediti još jedan koncert - najavio je vidno raspoloženi Keba, koji je osetio potrebu da se u razgovoru sa voditeljima dotakne i odsustva svoje snajke Severine Kojić koja, sasvim neočekivano, nije prisustvovala svekrovom koncertu, što je podiglo veliku prašinu.

Autor: Promo

Zašto snajka Severina, moja koleginica i moja snajka, nije došla? Raznih interpretacija je bilo, verujte mi. Razlog je opravdan, pre svega - zdravstveni. Nama se, pevačima, teško veruje kada ne možemo da dođemo. To je jedina informacija - objasnio je Keba koji je, takođe, progovorio i o spekulacijama da su Severina i njegov sin Igor Kojić zapali u bračnu krizu, te da su pred razvodom.

Autor: TvPink Printscreen

- Koliko ja znam, a znam pouzdano, Severina i Igor su u nikad većoj ljubavi - rekao je Keba u "Novom jutru".

Kebino gostovanje pogledajte u nastavku:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti