AKTUELNO

Pevač je u intervjuu za Pink.rs govorio kako o poslovnom, tako i o privatnom životu.

Leksington bend, na oduševljenje publike, pevaće svoje najveće hitove 1. juna na Tašmajdanu u okviru festivala "Impero Music Week". Prvog dana festivala momci iz Leksington benda binu će deliti sa Dženanon Lončarevićem i "Projekat" bendom.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Drago mi je sto smo na ovom prostoru posle skoro godinu dana. Imaćemo koncert sa kolegama i potrudićemo se zajednickim snagama da oduševimo publiku... Žene danas imaju više love, pa će one sigurno kupiti više karata - kaže za Pink.rs kroz osmeh Bojan Vasković, frontmen grupe ''Leksington bend'' i dodaje da je veoma ponosan na duet sa kolegom Šakom Polumentom koji na Jutjubu broji preko četiri miliona pregleda.

- Trenutno radimo na promociji duetske pesme ''Stranac'' koju smo snimili sa Šakom Polumentom. Pesma je odlično prihvaćena i veoma sam srećan zbog toga - kaže pevač i za naš portal otkriva i šta će njegova ćerka Anđelina naslediti od mame Aleksadre.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SVI NA JEDNOM MESTU! Emotivan susret pop, rok i izvođača koji su obeležili devedesete!

- Mama lepo peva, pa će dete povući na nju, a i ja lepo pevam pa će valjda nešto i od mene - rekao je kroz osmeh frontmen grupe Leksington bend.

Autor: Pink.rs

#Bojan Vasković

#Impero Music Week

#Lexington bend

'