separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

SREĐIVANJE ORMANA: 5 komada garderobe koje odmah morate izbaciti


Garderober nije muzej u kojem ćete čuvati sve i svašta! Krenite u sređivanje ormana i evo koji 5 komada vam uzaludno zauzimaju prostor...


Džemperi koji vas peckaju

Možda su vam topli i lepo vam stoje, ali su napravljeni od angore ili nekog drugog iritantnog materijala i nadražuju vašu kožu. Budite iskreni, nošenje ovog džempera izaziva nelagodu čak i kad ispod nje obučete neku pamučnu majicu. Zašto ga onda čuvate u ormanu?

Preuska odeća

Pantalone iz srednje škole u koje bi ponovo želeli da obučete i dokažete da ste i dalje vitki nije samo vaš san, o tome mašta svaka damqa. Međutim, ukoliko nastavite da gomilate odeću iz gimnazijskih dana, verovatno nećete imati mesta za novu i modernu. Ako komad odeće niste nosili više od godinu dana, verovatno vam isti više ne treba. Poklonite ga nekome ili bacite u smeće.

Stari poslovni kostim

Nekad ste u ovom kostimu bili najveća zavodnica na radnom mestu, ali njegov kroj i uzorak davno je izašao iz mode, a tkanina se izlizala od neprestanog pranja i nošenja na hemijsko čišćenje. Tako da mu je mesto u kanti za đubre bez oklevanja.

Grudnjaci kojima ispada žica

Ako morate ručno podešavati lokaciju žice u omiljenom grudnjaku to je i službeni dokaz da imate stari komad donjeg veša i njemu je istekao rok trajanja. Umesto toga priuštite novo rublje koje će vam pružiti savršenu potporu i ne morate se brinuti da ćete se povrediti.

Komad za koji znate da ga nikada neće obući

Pod jarkim svetlima prodavnice izgledali ste fantastično u tom prsluku od krzna ili otmenom šeširu po uzoru na Kejt Midlton, ali kad ste stigli kući shvatili ste da je bila reč o ishitrenoj kupovini. Nema smisla čuvati stvari koje nikad neće nositi. Radije ih darujete prijateljici ili nekoj humanitarnoj organizaciji.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti