separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

EKSKLUZIVNI SNIMCI: Evo kako junak opozicione Srbije 'baba' hladnokrvno i profesionalno likvidira investitora u Beogradu!


Sa kačketom na glavi i cegerom u ruci Stojanka Stojanović je mirno hodala prema investitoru Zoranu Trihunoviću.


Kada ga je presrela, baba, junak opozicije, izvadila je pištolj iz cegera i pucala. Iako je prvi metak bio koban pucla je još dva puta.

 - Kada ništa ne bi znali o ženi ubici, pomislili bi da se radi o nekom profesionalcu koji se maskirao u žensko jer je ona vrlo hladnokrvo prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je autopsija verovatno i pokazala, a potom ga, žargonski rečeno, overila - navodi kriminolog Zlatko Nikolić.

 Prema pisanju medija, Stojanka Stojanović je imala psihijatrijski dosije, a na osnovu dosadašnjih informacija kriminolog Nikolić ocenjuje da je reč o ubici sa osmehom.

Autor: RTV Pink

 - To su vrlo hladnokrvne, čak vesele osobe, nasmejane koje drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde nije reč o nožu, već o pištolju u torbici koji je ta žena u godinama hladnokrvno izvukla. Ako neko kreće da nekoga ubije ne može biti ovako hladnokrvan kao ova žena, već to ukazuje da postoje indikacije o psihičkom poremećaju, nekoj vrsti šizoidnosti ili šizofreniji - naveo je Nikolić. 

Motiv ubistva je poznat - neraščišćeni imovinski odnosi. 

- Vrlo hladnokrvno je otišla kao da nije ubila čoveka, otišla je da spava, čak je pred policijom glumila da ništa ne zna - ukazuje Nikolić. 

Stojanka Stojanović trenutno je u istražnom zatvoru. Po odluci sudije za prethodni postupak određen joj je pritvor do 30 dana.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti