separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

OVDE JE UBIJEN KUM GOCE TRŽAN! KAMERE SNIMILE STRAVIČAN ZLOČIN!? Po selu se priča svašta, OVO JE MOGUĆI RAZLOG UBISTVA! (FOTO)


Kum Goce Tržan Mario Trtić (28) iz Đurđeva ubijen je u sredu uveče, a na njega je pucao Mitar Vuković (66) iz Novog Sada, pa potom izvršio samoubistvo.


- Na terasi kuće policija je pronašla dva beživotna tela. Prepostavlja se da je Mitar prvo ubio Maria, pa onda izvršio samoubistvo - kaže izvor iz vrha MUP-a.

Na kući ispred koje su pronađena tela Maria i Mitra primećen je veliki broj kamera, a prema nezvaničnim informacijama policija proverava da li su kamere snimile zločin.

Autor: Informer

Komšije ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo u njihovom selu. Vlado Tajkić rekao je za Kurir da je čuo dva, tri pucnja ali je mislio da se deca igraju u selu.

- Ja sam onda otišao do grada i kada sam se vratio ćerka mi je ispričala šta se dogodilo. Kada sam se vratio, policije više nije ni bilo. Ovo je stvarno strašno, ne mogu ni da zamislim zbog čega je došlo do ovakve tragedije. Nisam poznavao Mitra, ali po selu se priča i da ga je možda ubio zbog neraščišćenih dugova - ispričao je Vlado.

Autor: Informer

Pročitajte još: UBIJEN KUM GOCE TRŽAN!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti