AKTUELNO

Tačan sahrane Olge Lovrić još nije poznat.

Olga Lovrić (39), koju je u sredu kamenom ubio bivši suprug Milan (46), a potom se bacio pod voz, najverovatnije će biti sahranjena uz bebu koje im je umrla samo nekoliko dana nakon rođenja.

Foto: Facebook, Pink.rs

- Olga i Milan su pre nekih pet godina, između drugog i trećeg deteta, dobili dečaka koji je umro nedelju dana nakon rođenja iz nepoznatih razloga. Porodica nesrećne žene tražila je da Olga bude sahranjena pored svoje bebe u Zemunu, dok će Milan biti sahranjen u subotu u Šidu, odakle je rodom i gde mu živi porodica - kaže izvor.

Pročitajte još: NAD KRVAVOM PORODIČNOM DRAMOM PLAČE CELA SRBIJA: Sinovi još ne znaju da im je OTAC UBIO MAJKU!

Tačan datum Olgine sahrane još nije poznat.

- Nesrećna žena biće sahranjena od ponedeljka jedan dan, ne zna se kada tačno, jer još nije završena sva potrebna papirologija i ostale sitnice - dodaje izvor.

Foto: Facebook

Ubistvo se dogodilo u sredu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Supružnici su došli na dogovoreni sastanak nakon kog je Milan, naočigled njihovo troje dece od tri, sedam i deset godina, ubio bivšu suprugu udarvši je kamenom u glavu.

Pročitajte još: TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE: Ovo je Olga koju je suprug KRVNIČKI izudarao kamenom DO SMRTI! (FOTO)

On je potom pobegao i u toku noći izvršio samoubistvo bacivši se pod voz na Tošinom bunaru.

Ovoj tragediji je predhodilo višegodišnje porodično nasilje. Nasilnik je 2010. uslovno osuđen zbog prebijanja supruge, dok je 2015. osuđen na dve godine robije jer je pretukao sina zbog četvorke iz engleskog.

#Sahrana

#Smrt

#Ubistvo

#Žena

'