AKTUELNO

Fudbaler Dragan Milošević obesio se u ponedeljak u svom stanu na Novom Beogradu. Pronašao ga je mlađi brat obešenog o kvaku.

Dragana Jovićević, majka majka mladog fudbalera koji je izršio samoubistvo smatra da se njen sin ubio zbog nasilja koje je trpeo.

Kako prenose mediji, Dragan se nikada nije oporavio od mučenja i tri godine je u snu vrištao: "Pustite me, pustite me", ispričala je njegova majka koja se, kako tvrdi, i sama našla na meti istih nasilnika.

Foto: Pixabay.com

- Nikada se nije oporavio od mučenja - ispričala je kroz suze majka nesrećnog mladića, navodeći da je on tri godine ćutao i nije želeo da govori o onome što se dogodilo, te da se lečio kod psihijatra.

Mlađi brat Vasa mu je na grob doneo kopačke

- Tamo su mu rekli da su njegovi problemi posledica stresa. Čak je i školu i fubdal napustio. Na sudu je pre nekoliko meseci izjavio da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija – rekla je ona.

Savo Pavlović i Predrag Milošević, četiri godine nakon prebijanja ovog mladića se nalaze na slobodi. Optužnice protiv ove dvojice ljudi podignute su u julu 2016. godine. Kako navodi Draganova majka, nakon poslednjeg ročišta su pretili i njoj.

#Fudbaler

#Majka

#Samoubistvo

'