AKTUELNO

Najmlađe dete ima samo tri godine.

Srpski bračni par, muškarac (43) i žena (39) koji se najverovatnije prezivaju Čikarić, pronađen je mrtav u četvrtak u mercedesu na devet kilometara od svog doma u Midelburgu, Holandija. Policija je saopštila da Srbi imaju petoro dece, a veruje se da su ubijeni iz vatrenog oružja.

Automobil koji pripada porodici Čikarić, u grmlju je pronašao slučajni prolaznik oko 9.30 sati i odmah je pozvao policiju. - Tela supružnika su se nalazila u automobilu, a o retrovizor su bile okačene bokserske rukavice, dok je u blizini pronađena puška – preneli su holandski mediji.

Za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče i nakon toga se uputili u šumu. - Ne isključuje se mogućnost da je par ubijen i opljačkan – ispričali su izvori.

Kako prenose holandski mediji par je imao veoma buran brak u kom je često intervenisala policija. - Muškarac je ranije dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne – navosi se u medijima.

Tela srpskog para identifikovali su poznanici iz Midelburga. - Oni imaju petoro dece, od kojih je troje punoletno. Stari su 3, 13, 18, 22 i 23 godine. Deca su smeštena na sigurno, a centar za socijalni rad se uključio u slučaj – preneli su mediji.

#Holandija

#Srbin

#Ubistvo

'