AKTUELNO

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu u Novom Beogradu prijavio jedan građanin, saopštio je MUP.

Kako saznajemo, na teritoriji Novog Beograda nije bilo otmice deteta.

Foto: Pink.rs

Prema svedočenjima građana, koji su, kako kažu, bili očevici, dete je u ulici Otona Župančiča na silu ubačeno u automobil.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije danas pozvalo građane da, ukoliko primete vozilo sa fotografije, crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka W09583F prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Policija je u tom trenutku o svemu odmah obavestila i graničnu policiju koja je bila na oprezu.

Kako nezvanično saznajemo, komšije su napravile lažnu uzbunu. Kada je pronađen automobil, u njemu su bili roditelji sa dvoje dece. Nikakvih nepravilnosti nije bilo.

Nijedan roditelj nije prijavio otmicu svog deteta policiji, tako da je očigledno reč o nesporazumu.

Kako se navodi, nakon intenzivne potrage, za svega tri sata, policija je pronasla crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke.

Nakon ulaska u stan roditelja policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da nije reč o otmici.

Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, navodi se u saopštenju MUP-a.

Foto: Pink.rs

Kako je saopšteno iz MUP-a, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupili su po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil.

Foto: Pink.rs

M. Mijatović/I. P/N.P.

#Dete

#Novi Beograd

#Otmica

#Policija

'