separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

MLAĐA SESTRA UBIJENE IVONE JOVANOVIĆ (27) NE MOŽE DA DOĐE SEBI: 'Izvini što ti niko nije pomogao...' POTRESNA PORUKA ĆE VAS RASPLAKATI (FOTO+VIDEO)


Porodica Ivone Jovanović (27), koja je pronađena mrtva u domu na Zlatnoj obali u Australiji, slomljena je nakon saznanja da niko od prijatelja koji su te večeri bili sa žrtvom nije želeo da joj pomogne.


Ivonina mlađa sestra Anet Jovanović ne može da veruje da su svi pobegli iz kuće nakon pucnjave.

- Sve bih učinila da se vratiš! Dve noći već ne spavam, a mama i tata su slomljeni. Čak i naši psi te traže, kao da pitaju gde je naša starija sestra, jer si uvek bila kod kuće! Da si samo mogla da nas čuješ i vidiš barem još jednom. Izvini što ti niko nije pomogao, što ti nije dao šansu da preživiš i budeš opet s nama. Znaj da ovo nisi zalužila - napisala je Anet.

Tragedija se dogodila u kući Ivoninog bivšeg dečka Hristosa Panagakosa, u kojoj je u tom trenutku bilo petoro ljudi, a koji su navodno pobegli nakon što su pozvali Hitnu pomoć.

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Detektivi, inače, nisu isključili mogućnost da je se ova tragedija dogodila slučajno, uprkos tome što je pet ljudi pobeglo iz kuće nakon pucnjave.

Policija je objavila da je na licu mesta pronađeno ćebe, koje može biti jedan od ključnih dokaza. Sumnja se da ga je Ivonin bivši dečko ukrao iz obližnje kuće u noći pucnjave. Kada je Panagakos priveden u policiji, imao je to ćebe omotano oko sebe. Policija je pozvala da se, ukoliko neko prepozna svoje ćebe, odmah javi u stanicu.

Veruje da se Panagakos krio u žbunju, pre nego što se vratio u svoju kuću, gde je pronađena mrtva njegova bivša devojka. Komšije su videle automobil kako odlazi sa mesta na kojem se čula pucnjava.

Za sada nema osumnjičenih, a istraga se nastavlja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti