separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

ČESTE SVAĐE ZAVRŠILE SE UBISTVOM: Zločinu na njivi kod Požarevca prethodile i pretnje, a komšijsku raspravu OKONČAO JE METAK


Jagoš R. (70) uhapšen je zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ubio Ljubišu S. (59) u atarima njiva u Bozevcu kod Malog Crnića.


Prema nezvaničnim informacijama, zločinu je prethodila svađa, ali i fizički sukob dvojice muškaraca tokom kog je Ljubiša nožem posekao po ruci Jagoša.

Upravo to je i privuklo pažnju policije prilikom hapšenja. Pretresom je kod njega pronađen i zaplenjen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Sumnja se da se motiv zločina krije u narušenim komšijskim odnosima, odnosno da se ubistvo dogodilo zbog svađe oko zemljišta.

Naime, njihove komšije objasnile su da je konflikt dvojice muškaraca bio izražen i ranije.

- Jagoš je kupio njivu pored Ljubiše, ali su stalno dolazili geodeti, verovatno radi utvrđivanja koliko zemljišta pripada kome i gde su granice - kažu komšije.

Kako su objasnili, nerešeni imovinski odnosi neretko su bili povod žučnih rasprava tokom kojih se događalo i da Ljubiša zapreti Jagošu koji se nije slagao sa geodetskim izveštajima, pa je umeo i da povadi obeleživače.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti