separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS: OTAC NASTRADALE DEVOJČICE IZ NEGOTINA OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Majka ju je odvela iz kuće...


Dragan P. i dalje je nem od bola za svojom mezimicom!


Zoran A. iz Prahova kod Negotina osumnjičen je da je u ponedeljak, nešto posle ponoći, ubio maloletnu pastorku, devojčicu staru dve i po godine, na taj način što ju je udarao svuda po telu i verovatno bacao o pod.

Tim povodom kontaktirali smo oca devojčice, Dragana P. koji usled velikog gubitka i bola nije bio u mogućnosti da govori za naš portal, međutim, njegov blizak rođak, potvrdio je da je majka devojčice Vesna F. pre oko četrdesetak dana otišla iz kuće i odvela devojčicu, kao i da je bila psihički nestabilna. 

Autor: TvPink Printscreen, Printscreen Facebook, Privatna arhiva

Otac, kako kaže naš izvor, sumnja da je Zoran A. ubica njegovog deteta. Kako kaže, znaju da je bio problematičan, da je već imao problema sa alkoholom i da je poznat policiji.

Više javno tužilaštvo u Negotinu upravo je odredilo pritvor do 30 dana Vesni F., majci ubijene L.F., za koju su Vesna i njen nevenčani suprug tvrdili da je preminula nakon pada sa terase.

Intenzivna istraga koja je u toku pokazaće istinu o smrti nedužne devojčice.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti