AKTUELNO

Devojka Miloša Mileusnića, Katarina, već je jednom prošla kroz pakao u kome se sad nalazi, kada je pre dve godine u obračunu u Čačku ubijen dečko sa kojim se tada zabavljala.

Jedan od Miloševih drugara ispričao je da su sada svi zabrinuti i zbog njegove devojke.

- Svi smo potreseni. Trudimo se da u ovim strašnim trenucima budemo uz Miloševu porodicu kojoj je najteže. Takođe, se trudimo da budemo i podrška Miloševoj devojci, Kaći, Čačanki koja je student Saobraćajnog fakulteta, a koja je u veoma, veoma teškom psihičkom stanju - kazao je Milošev drug.

Katarina je gubitak prvog ubijenog momka veoma teško podnela.

Foto: Printscreen Facebook

- Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška. Svi smo zabrinuti i plašimo se za njeno zdravlje - završio je sagovornik.

Podsećanja radi, Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je i priznao je ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari. U prvom iskazu policiji rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, shvatio koliko je nesrećan, pa rešio da nekoga ubije, međutim, kasnije je pred tužilaštvom negirao da ima bilo kakve veze sa ubistvom studenta.

Pročitaje još: PROFIL OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA ZVEZDARI NE OSTAVLJA NIKOG RANODUŠNIM! Hvalio se luksuznim životom, imao i više nego mnogi mladi u Srbiji! (FOTO)

#Devojka

#Ubistvo

#Zvezdara

'