AKTUELNO

Već je pokušao da se ubije.

Parapsiholog Mevludin Duvančić, poznat kao Balkanski Nostradamus tvrdi da je pomogao u rešavanju više od 70 zločina. Među zločinima u čijem je rešavanju pomogao je slučaj Tijane Jurić.

- Ubica pevačice Jelene Marjanović pokušao je da izvrši samoubistvo nakon zločina. On o tome i dalje razmišlja, ali tu nameru neće sprovesti u delo. Neće se ubiti. Jelenino ubistvo biće rešeno za mesec i po do dva i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio taj zločin, jer se ubica već pojavljivao u medijima - navodi Duvančić.

- Policija već zna ko je počinilčac. U opticaju su dve osobe i sad očekuju konkretan potez jedne od njih. Očekuju da se osumnjičeni slomi, da nešto učini ili napravi neku malverzaciju - navodi Duvančić.

On je dodao da će se to ubistvo rešiti pre godišnjice i da će javnost u roku od dva meseca saznati ko je ubica.

- U pitanju je izuzetno posesivna osoba sa velikim psihičkim problemima. U pitanju je podvojena ličnost, koja je delimično svesna i nesvesna nekih stvari. Inspektor koji sad vodi istragu to dobro radi. Javnost se neće šokirati kad sazna ko je ubica - rekao je Mevludin.

Duvančić je dodao da će ubica Jelene Marjanović iz Borče ponovo pokušati da izvrši samoubistvo.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

Policija više od devet meseci intenzivno radi na rasvetljavanju zločina i, kako su nedavno rekli policijski zvaničnici, sigurni su da znaju ko je ubica, ali se radi na prikupljanju čvrstih dokaza.

S.M.

#Jelena Marjanović

#Mevludin Duvančić

#Nostradamus

#Ubica

'