separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

NASTAVLJA SE ŽESTOK UDAR NA KRIMINALCE U SRBIJI - UHAPŠEN KEKIN BRAT!


Nastavlja se obračun policije sa kriminalcima!


Policija je i danas nastavila sa žestokim udarom na kriminalce u Srbiji. Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku, a kako saznajemo među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe, kao i Petar Guzijan, sin ubijenog Jovana Guzijana Cunera, zbog pokušaja ubistva u septembru 2018. godine. Inače, Cunerov sin je u medijima u nekoliko navrata označavan kao novi vođa zemunskog klana.

Među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Da podsetimo u velikoj akciji policije usmerenoj na razbijanje kriminalnih klanova u Srbiji juče je uhapšeno više od 150 osoba.

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je istakao da će policija ovakve akcije sprovoditi redovno i da država neće stati u progonu svih koji se bave izvršenjem najvećih krivičnih dela. Kako je poseban udar će biti na sve one koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.

Autor: Tanjug

- Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno - kazao je Stefanović.

Policija je i danas nastavila sa žestokim udarom na kriminalce u Srbiji. Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti