AKTUELNO

Trenutno se ispituje DNK bliskih rođaka.

Telo muškarca koje je pronađeno kod Smedereva u delovima, sumnja se da pripada Milanu F. (53) iz Kuršumllije, kojem se 22. decembra prošle godine gubi trag. Kako je saopštio MUP Srbije, pre dva dana pronađen je trup starijeg muškarca, a jutros i delovi tela. Sumnja se da je reč o istoj osobi.

U Višem tužilaštvu u Prokuplju je potvrđeno da je stiglo obaveštenje da je moguće da je ova osoba u stvari Milan F. i da se ispituje DNK bliskih rođaka. Ono što smo još uspeli da saznamo je da je Milan F. privatni autoprevoznik koji vozi na relaciji Srbija- Švajcarska i da drži kafanu u Švajcarskoj.

Foto: Registar nestalih lica Srbije

Pre Nove godine krenuo je ka Švajcarskoj i usput mu se gubi svaki trag. Po svoj prilici policija sumnja da ga je usput neko napao i ubio.

- Pominje se da su dve osobe počinile ovaj strašan zločin, a da su sa njim stupile u kontakt putem Fejsbuka. On je jednu od njih hteo da angažuje kao pevačicu u svom lokalu u Švajcarskoj. Za sada se vodi opsežna istraga i svi detalji će uskoro biti poznati- kazala nam je osoba bliska istrazi.

#Smederevo

#Ubistvo

'