AKTUELNO

Miloš N. i Nataša B. koji su bili u vezi, vraćali se sa slave i nastradali kada se džip čiroki zakucao u autobus.

Miloš N. (25) iz Slanaca i njegova devojka Nataša B. (21) iz Velikog Sela poginuli su, dok su dve osobe povređene, u noći između četvrtka i petka oko 3:10 u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Do nesreće je došlo kad je džip čiroki, kojim je upravljao Miloš naleteo na autobus, a daljom istragom biće utvrđeno ko je izazvao tragediju.

- Nikolić, koji je upravljao čirokijem, kretao se Višnjičkom licom ka Slancima, dok je autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca na raskrsnici skretao u Mirijevski bulevar. Automobil se tad najverovatnije pri velikoj brzini zakucao u srednji deo autobusa – kaže izvor iz istrage.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i ekipe hitne pomoći.

- Prizor je bio stravičan! Delovi autobusa i automobila bili su razbacani po putu. Vatrogasci su morali da iseku džip kako bi izvukli stradale, dok je autobus u kojem su povređeni kondukterka i vozač bio skoro prepolovljen. Ko zna šta bi bilo da je u gradskom prevozu bilo putnika, ne smem ni da zamislim – priča očevidac.

Kobne noći Miloš i njegova devojka su bili na slavi u Velikom Selu, da bi potom odvezli jednog druga na Dorćol. Do tragedije je došlo dok su se vraćali kući.

- Miloš i Nataša su godinama bili u vezi, još od školskih dana, ali su njeni roditelji bili protiv njihove ljubavi. Ona je bila ćerka jedinica i uzoran student. Njeni su je kasno dobili, a sada ih zadesi nesreća. Natašini roditelji nisu odobravali njenu vezu s Milošem jer je on završio samo srednju školu i nema fakultet. Međutim, njih dvoje su se voleli uprkos svemu – priča porodični prijatelj.

Komšije o Milošu imaju samo reči hvale.

- Izdržavao je celu porodicu. Otac mu je dijabetičar i amputirana mu je noga. Sa bratom je otvorio kafić u prostorijama FK Sveti Stefan u Slancima. Džip je kupio pre mesec dana. Nije pio, nije se drogirao, bio je sportski tip. Sestra mu je trudna, treba uskoro da se porodi, a brat mu je zbog tragedije na lekovima za smirenje.

#Aranđelovdan

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

'