separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Ambasada SAD u Podgorici nastavlja s radom posle bombaškog napada


Ambasada SAD u Podgorici, na koju je u noći između srede i četvrtka bačena bomba, danas je saopštila da nastavlja s radom i da će konzularne usluge biti dostupne od ponedeljka.


- Ambasada u Podgorici nastavlja sa uobičajenim radom nakon jučerašnjeg incidenta - navodi se na Fejsbuk nalogu američke ambasade u Crnoj Gori.

Ambasada je zahvalnost zbog izraza podrške izrazila Vladi Crne Gore, političkim partijama, predstavnicima civilnog društva, medijima, diplomatskoj zajednici i svim partnerima i prijateljima u Crnoj Gori i širom sveta.

- Konzularne usluge će biti dostupne od ponedeljka. Kolege iz Konzularnog ođeljenja kontaktiraju sve koji su imali zakazane intervjue za vize da bi odredili nove termine - navode iz ambasade.

U noći između srede i četvrtka u dvorište američke ambasade bacio je bombu Dalibor Jauković, koji je izgubio život u eksploziji druge bombe.

Na Fejsbuk profilu Jaukovića objavljeno je da je on bivši vojnik koji je odlikovan medaljom za zasluge u domenu odbrane i bezbednosti u SRJ.

On je na profilu objavio i Povelju o odlikovanju sa potpisom Slobodana Miloševića.

Sudeći po objavama na Fejsbuku, bio je protivnik ulaska Crne Gore u NATO.

Inače, na zgradi američke ambasade nije pričinjena materijalna šteta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti