separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

AMERIKANAC BRUTALNO PRETUČEN U HERCEG NOVOM! Udarali ga palicama, pljuvali ga i uzvikivali: 'OVO JE CRNA GORA, NIJE AMERIKA'


Američki državljanin Jurij Sigalov brutalno je pretučen u petak veče u jednom prolazu u centru Herceg Novog.


Zbog napada, Sigalov kaže da je ogorčen i tvrdi da se u Crnoj Gori ne oseća sigurno i da se u nju više nikada neće vratiti.

- Moja devojka Sabrina Hajek i ja u petak smo stigli u Herceg Novi i vrlo brzo našli apartman koji smo prethodno rezervisali. Pošto smo se smestili, izašli smo nekoliko puta u grad. Uvek smo koristili isti put - stepenište, jer je na gugl mapsu pokazivalo da je to najkraći put do centra grada - priča Sigalov.

Na povratku iz prodavnice, u petak oko 20 sati, nepoznati muškarac na stepeništu počeo je da viče na njih.

- Pričao je na crnogorskom i koliko sam ga shvatio, jer sam u Srbiji pohađao kurs jezika, tvrdio je da ne smem da koristim to stepenište, jer je privatno vlasništvo. Pokazao sam mu ključeve i pokušao da objasnim da sam smešten u apartmanu na dvadesetak metara od mesta gde smo stajali i da je na gugl mapsu stepenište označeno kao slobodan, javni prolaz - ispričao je Sigalov.

U daljoj priči Sigalov kaže da se čovek tada još više iznervirao i počeo da psuje, a onda je mlađi čovek, za kojeg je kasnije saznao da mu je to sin, ušao u kuću i vratio se sa palicom kojom ga je udarao po glavi i telu.

- Pale su mi naočare, a taj stariji čovek me je pljunuo. ''Ovo je Crna Gora, nije Amerika'', vikao je čovek. Nisam se branio, samo sam pokušavao da se zaštitim od udaraca - tvrdi Sigalov.

Za to vreme njegova devojka je, kaže, zvala pomoć, ali se niko nije odzivao na poziv.

Ugrabili su pogodan trenutak i pobegli do ulice, a potom utrčali u kafić, odakle su pozvali broj 122 i dobili instrukcije da odu u policiju i prijave slučaj, rekao je.

Sigalov je ispričao da je u Centru bezbednosti Herceg Novi, na fotografijama koje mu je pokazao inspektor, prepoznao napadače i tada su mu rekli da je reč “o ocu i sinu koji imaju kriminalni dosije”.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti