separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

PUCNJAVA U BLIZINI ŠKOLE: Ranjena braća!


Krvoproliću prethodila svađa!


U sredu oko 14.30 sati, posle kraće svađe, Đorđije Marković (41) iz Podgorice ranio je sa više hitaca braću Vuksana i Vojina Marjanovića. Prema rečima lekara iz Urgentnog centra u Podgorici, njihovi životi nisu ugroženi. 

U pucnjavi čiji motiv je još nepoznat, nepovređen je ostao otac ranjene braće M. M., na koga je takođe pucano. 

Krvavi događaj zbio se u ulici ''Kralja Nikole'', pred hotelom ''New Star'', u čijem kafeu je po svoj prilici prvo došlo do svađe, a potom je Marković zadao udarac jednom od braće i otišao iz hotela. Ubrzo se vratio i počeo da puca u pravcu braće i njihovog oca M.M. koji je u međuvremenu došao ispred hotela. 

Šta je motiv svađe koja je okončana hicima biće utvrđeno istragom kojom rukovodi viša državna tužiteljka Tatjana Begović. Ona je zajedno sa policijom obavila uviđaj ali o samom događaju, nije želela da govori.  

Naime, u blizini mesta pucnjave nalazi se ekonomska škola ''Mirko Vešović'', a u trenutku pucnjave u dvorištu ove ustanove nalazio se veliki broj đaka, ali srećom niko od njih nije povređen.   

Ovo je druga pucnjava koja se u Podgorici dogodila u protekla dva dana. U ponedeljak veče dvojica muškaraca ranjena su nakon kafanske svađe u naselju Stari aerodrom, u blizini Osnovne škole ''Pavle Rovinjski''.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti