separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Bošnjak sam na svom autu pisao BIĆE JOŠ SREBRENICA i druge poruke mržnje da bi nahuškao muslimane na Srbe!


Policija Bosne i Hercegovine otkrila je da je uvredljive grafite protiv bošnjačkog stanovništva u Gornjem Vakufu na svojoj imovini napisao isti Bošnjak koji je prijavio to delo i to da bi - Bošnjakprenosi Radio Sarajevo.


- Policijski službenici su radeći na otkrivanju izvršilaca prijavljenog krivičnog dela - izazivanje narodne, rasne i verske mržnje, razdora ili netrpeljivosti - došli do saznanja da je u pitanju lažno prijavljivanje u vezi sa navedenim krivičnim delom - navedeno je u saopštenju.

Autor: avaz.ba

Policija je precizirala da je došla s do materijalnih dokaza kao i priznanja oštećenog A.P. (32) da je počinio radnje koje su okarakterisane kao delo "izazivanje narodne, rasne i verske mržnje, razdora ili netrpeljivosti".

- Po kompletiranju predmeta protiv počinitelja će biti podnet izveštaj o počinjenom krivičnom delu - dodaje se u saopštenju.

U noći između 4. i 5. avgusta na nekoliko vozila, fasadama kuća i u dvorištima bošnjačkog stanovništva u Gornjem Vakufu ispisani su uvredljivi grafite i preteće poruke.

Na fotografijama sa mesta događaja mogle su se videti poruke kao što su "Nož, žica, Srebrenica", "Balije", "Neće ostati balija", "Biće još Srebrenica", kao i kukasti krst.

Autor: avaz.ba

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti