separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

UŽAS NA SEOSKOM IMANJU - Brat i sestra pronađeni mrtvi, telo muškarca unakaženo


Policija je obavila uviđaj.


Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.

Žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Prema nezvaničnim saznanjima, na telu muškarca nedostaju određeni delovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

- Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je telo čak i obezglavljeno i da fali još nekih delova, što su verovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi - kaže meštanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a neretko su bili viđeni kako hodaju, stopiraju, čak i u susednim opštinama.

- Oni jesu čudno živeli, može se reći da su živeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama - kažu meštani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele delove tela.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti