separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

SJAJNA OPCIJA NA VIBERU: Odlične vesti za sve one koji vole da putuju - SAMO UKUCAJTE OVO


Korisnici su prezadovoljni!


Aplikacija Viber ima novu uslugu, posebno korisnu za one koji mnogo putuju. Ona omogućava korisnicima da izaberu lokalni broj telefona u izabranoj zemlji i da preko njega primaju telefonske pozive i poruke po lokalnim cenama. 

Usluga Viber Local Number je trenutno dostupna samo u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji. Dostupna je korisnicima širom sveta, ali oni za sada mogu da odaberu samo broj telefona u tim zemljama, dok će nove zemlje će biti dodate u bliskoj budućnosti. 

Autor: Pixabay.com

Preko lokalnog Viber broja korisnici mogu da primaju neograničen broj dolaznih pozive i SMS poruka. Kompanijama koje posluju u međunarodnom okruženju nova usluga dozvoljava da komuniciraju sa svojim klijentima bez troškova rominga za korisnika, bez obzira na to gde se oni nalaze.

Za one koji često putuju, nova mogućnost je više nego dobrodošla kod rezervacija, planiranja putovanja i ostalih obaveza u vezi za putovanja. Za prvih 10.000 novih pretplatnika Viber nudi promotivnu cenu pretplate od 1,99 evra mesečno, dok je standardna pretplata za preostale 4.99 evra mesečno.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti