AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji "Izbor potrčaka", voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala izbor Stanislava Krofaka, od strane Vanje Živić izbačene učesnice, za ovonedeljnog vođu.

Postoji neki razlog zašto je ovo Vanja uradila. Mislila sam da će biti neko od nas. Za Ša nisam mislila, jer mislim da zna da Ša ne bi to voleo, za Mionu mislim da je Vanja sigurna da ona ne bi ispucala sva mišljenja zarad mira. Mislim da su mnogo pričali, nemisleći da će biti baraža. Nisam u šoku, ali ubacila je možda nekog rovca i meni, hajde da sačekamo - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovoga, kada je Milena čitala, ja sam očekivala da će pročitati Stanić Uroš. Mogla je da nas stavi, naravno. Mislila sam da Milena nije dobro pročitala. Ne mogu da shvatim ovo kao lošu nameru, jedino šta mogu da povežem je da nije htela da Stanislav i Miona završe u izolaciji. Totalno mi je nelogično, ja sada razmišljam zašto - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ti si izgorela danas posle podele budžeta, zamerila si mu neke stvari po prvi put - rekao je Milan.
Zvučalo mi je kao što mi je Lakić rekao...Stanislav i ja imamo totalno drugačije mišljenje o ovim ljudima. On je prema meni jako dobar, on nema taj rijaliti mod da razmišlja kako će narod doživeti. Ja ne bih dala u životu velike budžete onima kojima je on dao. Vrlo dobro znam kakvo mišljenje Lepi Mića ima o meni. Ja ako mislim da je tako, na mene niko ne može da utiče. Mića mene ne može očima da gleda, vrlo je jasno da pokušava da nipodaštava sve što ima veze sa mnom - rekla je Maja.
Ti si osetila prvi put da trebaš njegovu zaštitu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ne. Koga briga za to, Mića ovde svakoga prihvati. Za moj pojam, Mića nije fer plej igrač. Ne mogu da imam lepo mišljenje o čoveku koji mene mrzi...To jeste bezveze, ali me to ne dotiče, on je meni rekao da to Mića nije tako rekao, ali se ispostavilo da jeste. I pre nego što smo ušli u vezu, vrlo je jasno šta Mića radi. Mića je kolovodnik ovih poltrona - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.