AKTUELNO

Rat aktuelnih učesnika "Elite", Maje Marinković i Lepog Miće, ne jenjava godinama unazad, tj. na par meseci u ovom rijalitiju delovalo je da su izgladili odnose, no, međutim, to je zapravo bilo zatišje pred buru.

Naime, kako su zaratili Mića i Maja sada u emisiji "Izbor potrčaka", Marinkovićeva je istakla da je Mića mrzi i da ne može očima da je gleda, te su pljuštale uvrede na sve strane.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, za portal Pink.rs oglasio se Mićin drug, koji nije imao lepo mišljenje o Maji, te je tom prilikom žestoko opleo po njoj.

Šta priča ova Maja?! Pa Mića iznosi samo činjenice i ono što smo gledali godinama unazad u pet sezona. Setimo se na šta su ličili njeni izbori i koliko ih je zapravo bilo. Prvo Janjuš, pa posle Janjuša, onaj Filip Car, kao lopta izgleda, pa onda Čorba i da ne navodim dalje, svi smo upoznati sa njenim bivšima. I da ne zaboravim, setimo se da je ista ta Maja, koja se predstavlja moralnom, preotela najboljoj drugarici muža, a bila je kod nje u kući i igrala se sa njenim detetom. Katastrofa jedna. E baš zbog ovakvih situacija koje sam vam sada rekao, Mića nikada neće promeniti mišljenje o Maji

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: Pink.rs