AKTUELNO

Pevač Nikola Rokvić krenuo je peške put Grčke, a krajnji cilj mu je manastir Svetog Nektarija Eginskog.

Nikola je sebi zadao cilj da pređe put od 1.060 kilometara bez prevoznih sredstava, a po danu otprilike hoda i trči oko 30 kilometara, a danas je sa svojim pratiocima podelio sa čime se sve sureće na putu:

- Današnja ruta je bila veoma izazovna… Dosta iscrpljujuća, neka vrućina i jednom umalo iskrenuh zglob dok sam se slikao sa ljudima… Iskušenja ali su se za moju dušu dogodile bitne stvari!

- U prvom delu rute, zaustavio me je divan mladi čovek, radosnih očiju… Popričasmo i u razgovoru mi reče da je njegovo dete, mala devojčica Lena izgubila život, da se lečila na onkologiji… Kroz osmeh se provukoše suze koje donesoše milost i nas dvojica tako postadosmo jedno u bolu ali isto tako i u ljubavi i nadi da je mala Lena na najsvetijem mestu Carstva nebeskoga!

"Nastavih put i naiđoh na Danijelu, kaže bori se sa leukemijom… Biće dobro!! Biće dobro!!! Biće dobro!!! Na kraju me posetiše moje duše, moja majka Slavica i teja Suza… Dadoše mi snage ali i ponesoše lepe hrane, riblje supice koja leči!! Radujmo se, jer posle kiše dolazi sunce… Posle sunca opet će kiša… I kad kiša pada, život je lep!!!"

- Pomjani Gospode malog anđela Lenu i dragoj Danijeli pruži ozdravljenje! Pomjanite dragi ljudi!

Autor: Pink.rs