AKTUELNO

Nije štedela reči!

Žena Nikole Lakića i bivša rijaliti učesnica, Aleksandra Coka Lakić, oglasila se za naš portal, te progovorila o sinoćnjem haosu njenog muža sa Urošem Rajačićem, nazvala ga nestabilnom osobom, te se dotakla Lakićevog bliskog odnosa sa Lejdi Di.

Foto: RED TV Printscreen, Pink.rs

Jutros se desio veliki sukob Vašeg muza i Uroša Rajačića, kako komentarišete njegovu izjavu da Lakić pravi decu a tuži roditelje?

Što se tiče Uroša ,mislim da možda i nije loš dečko ali je veoma nestabilan i brzo uđe u crveno i lako ga je lako isprovocurati i u tim njegovim svađama izgovori užasne reči i mnogo je prost, mene ne može da uvredi ništa što drugi kažu ,to je samo tuđe mišljenje i njihov doživljaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite o Nikolinom odnosu sa Lejdi Di, ljudi nagađaju da postoje neke varnice između njih?

A što se tiče odnosa njena i Lejdi ,ja sam neko ko je veoma retko davao izjave što se tiče njegovih povezivanja sa devojkama,skoro pa nikada .. ali sam neko ko odlično rezonuje stvari i vidim i osetim sve ,ali nisam želela njega unutra da izlažem bespotrebnom stresu i nisam želela da dajem drugima oružje protiv koga će se boriti sa njim . Ovaj odnos mi se ne dopada i to je jedino što ću reći.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š