AKTUELNO

Konačno srećna u ljubavi!

U emisiji “Premijera Vikend specijal” gostovala je i pevačica Aleksandra Mladenović. Odmah na početku progovorila je o emotivnom statusu, a onda i o novom stanu koji ie nedavno kupila: 

- Što se tiče ljubavi, sve cveta kao i ovo proleće. On je čovek koga sam čekala celog života. Moj dečko ne voli da se priča puno o njemu. Upoznali su nas kumovi, tj.moja kuma Vanja Mijatović. Sada je najvažnije sto sam sa njime našla mir, da se osećam sigurno, rekla je ona pa se osvrnula na moguće venčanje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nigde ne žurim. Što se tiče ludog kamena, on mora još malo da sačka. Moja familija je prvi put zadovoljna zetom. Dok traje neka traje, dok nam je lepo bićemo zakedno. Pevačica se osvrnula i na stalne razvode na estradi te da li plaši koleginica:

- Koleginica se ne plašim. Sigurna sam i u sebe i u njega. Konačno je i on našao ono što je tražio, tako da sam mu ja dovoljna, dodala je ona. Aleksandra je progovorila i o novom stanu koji je pazarila, a čija cena je pola miliona:

Foto: TV Pink Printscreen

- Kupila sam stan sama sebi. Naporno sam radila da bih sebi to priuštila. Sve sam stekla sama i na to se ponosim. Ne postoji osoba koja je zaslužna za moj uspeh osim mojih roditelja. Stari stan izdajem sada, zaključila je Mladenovićka.

Autor: Pink.rs